Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вакуумний пакувальник продовжує термін служби харчових продуктів, видаляючи більшу частину повітря з герметичних контейнерів і запобігаючи попаданню свіжого повітря в герметичні контейнери, тим самим зменшуючи окислення. Вакуумна упаковка допомагає зберегти смак та якість, також перешкоджає зростанню аеробних мікроорганізмів.
Як використовувати:
Покладіть їжу в пакети для пакування харчових продуктів;
Покладіть кришку та зафіксуйте обидві сторони;
Натисніть кнопку, щоб розпочати упаковку.
Очищення та обслуговування:
Вимкніть пристрій перед очищенням приладу;
Не занурюйте його в рідину;
Не використовуйте абразивні засоби для чищення, оскільки вони подряпають поверхню;
Протріть зовнішню частину пристрій вологою тканиною або губкою та миючим засобом;
Щоб очистити внутрішню частину пристрою, протріть паперовим рушником;
Ретельно висушіть перед повторним використанням.
Примітка:
Не наповнюйте мішки до краю, щоб пакет можна було легко розмістити;
Не мочіть краї пакета. Вологі мішки важко розплавити та щільно запечатати;
Не пакуйте занадто довго, пристрій може спалити отвір у пакеті, а не запечатати його;
Після кожного вакуумного ущільнення дайте 2 хвилини пристрою.
Матеріал: АБС-пластик
Номінальна напруга: 50-60 Гц
Номінальна потужність: 90 Вт
Вакуумний тиск: -60 кПа
Максимальне ущільнення: 270 мм
Розмір: 37.8 см x 7.5 см x 4.7 см